torstai 28. elokuuta 2014

Tytön huoneen verhot

Tilasin cellbesiltä tytön huoneeseen jo alkukesästä  pimentävät sivuverhot. Verhoissa kesti n.6vk että ne saapuivat. Eli käytännössä koko kesä mentiin ilman pimennysverhoja, päiväpeitto ikkunassa. Kun verhot sitten viimein saapuivat, niiden pimennysteho oli todella huono ja väri melko kellertävä valkoisen sijaan. Ajattelin kuitenkin, että ne pidetään koska niitä niin kauan odoteltiin, ja en jaksanut enää alkaa etsimään uusia. No pari viikkoa siinä sitten meni ja totesimme yhdessä että verhot lähtee. Hommaamme sitten ensi kesäksi rullaverhon tai vastaavan. 
Uusia verhoja etsiessä minulla oli selvä visio kankaasta, jonka tytön huoneeseen haluaisin. Jonkinlaista satumetsää tai vastaavaa, vaaleissa väreissä. Luulen että tämä visio tuli joskus jostain tapetista, koska kankaana tällaista en löytänyt. Päädyin lopulta ostamaan kodin1:stä vaalean harmaan/valkoisen annon kankaan.

Valitettavasti en saanut kunnon kuvia otettua kun verhot ovat paikallaan. Joka päivä on ollut niin pimeää ja synkkää. Ainakin silloin kun olen kameran kanssa heilunut.Siksi osa kuvista on vähän valottuneita tai muuten vain väärän värisiä.
Verhot tuovat kuitenkin kivaa raikkautta tytön huoneeseen, koska seinät ovat vanhan roosan väriset ja aika hallitsevat.
Ja vaikka väitin, etten mikään ompelija ole niin saattaa olla, että taas vähän innostuin. Siitä luvassa postausta myöhemmin.

LauraEi kommentteja:

Lähetä kommentti