tiistai 26. elokuuta 2014

Kotiäiti vs työläinen

Terkut työläisen elämästä ;) Tuntuu, että on ollut kovin kiireistä koko viime viikko ja tämä meneillään oleva, se näkyy myös kuvasaldossa. Iltaisin olen tehnyt töitä ja päivät tietysti tytön kanssa. Tällä viikolla olen ollut taas entisessä työpaikassani tuurailemassa ja Tomas on koti-isänä. 
Töissä on sujunut mukavasti, ihan kun olisi ollut vain parin viikon lomalla. Oikeastaan myös aika rentouttavaa olla välillä töissä ja keskittyä täysillä siihen mitä tekee. Kivaa vaihtelua kotitöihin ja vaipanvaihtoon. Älkääkä ymmärtäkö väärin. Kotona on myös ihanaa olla ja viihdyn siellä hyvin, mutta uskon että samalla tavalla kun työläiset kaipaavat lomaa niin kotiäidit kaipaavat välillä töihin, ja lomaa ;) Nämä päivät ovat myös vahvistaneet päästöstä jäädä vielä pitkäksi aikaa kotiin. Haluan kuitenkin itse nähdä lapseni kasvun ja kehityksen, ja ottaa kaiken irti hänen pikkutyttö ajastaan <3
Sitten vähän arkisempia juttuja. Tänään Tomas pesi muutamat matot tuolla takapihalla joten kohta saadaan puhtaat matot sisälle. Myös virkkaamani matto pääsi pingotukseen, koska se jäi tekemättä silloin kun matto valmistui, ja se on ollut aika rullalla siitä asti. Me mentiin sisälle leikkimään ja kylpemään, koska ulkona taisimme olla lähinnä Tomaksen jaloissa. 
Iltapalaksi teetä ja herkkuja, sitten keräilemään voimia huomiseen. Hyvät yöt<3

Laura







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti