sunnuntai 10. elokuuta 2014

Parisuhdeilta

Siskoni soitteli viikolla, josko hän voisi ottaa Adaa hoitoon ja sovimmekin yökyläilyn perjantaiksi. Ajattelin pitkästä aikaa yllättää tuon toisen puoliskon ja järkätä meille vähän yhteistä aikaa. Parisuhdeaika jää väkisinkin vähän vähemmälle näin normaali arjessa pikkulapsen kanssa, joten joskus on vain otettava aikaa sen hoitamiseen. Kyllähän me vietämme lähes kaiken vapaa-ajan yhdessä, mutta perheenä, eikä siinä tule 100% huomioitua sitä toista. Tottakai myös se on ihanaa mutta joskus on hyvä olla ihan kahdestaan, muistaa taas millainen se toinen ihminen oikeasti on.Arjessa kun helposti on pientä kiirettä ja stressiä ilmassa.
Mitään sen erikoisempaa en kuitenkaan suunnitellut . Järjestin illallisen maailman parhaimmassa paikassa, eli kotona. Kokkasin ensimmäistä kertaa pestopastaa ja lisukkeeksi tomaatti-mozzarella "kiekkoja".  Jälkkäriksi tein vielä pannacottaa. Herkullinen ateria kaikessa yksinkertaisuudessaan.
Illan päätteeksi saunoimme ja katsoimme superhauskan leffan  "We're the Millers". Huumori upposi meihin täysin. Leffa eväinä tietysti iso kasa irtokarkkeja. Aamulla nukuimme pitkään ja sain vielä aamukahvitkin sänkyyn (tästä illalla muistuttaneena).Ei yhtään hassumpaa!Pitäisi vain muistaa näitä hetkiä järjestää vähän useammin. Tähän on hyvä lopettaa kesäloma ja katsoa mitä se arki tuokaan tullessaan.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Laura
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti