keskiviikko 20. elokuuta 2014

Makuuhuoneen sisustus


Makuuhuoneessamme, ja oikeastaan koko alakerrassa on vähän erityylistä mitä yläkerrassa. Yläkerta on melko pelkistetty ja vaalea. Alakertaan halusin enemmän lämpöä ja kodikkuutta. Seinät on maalattu tikkurilan vanhanajan värikartassa olevalla tummalla beigellä (En muista sävynumeroa). Lattia- ja kattolistat ovat koristeelliset ja paksut. Koska seinät ovat melko hallitsevan väriset, on kaikki kalusteet valkoiset. Kalusteet ovat kaikki tuotu mukana vanhasta asunnosta. Ainoastaan tuo vaaterekki on uusi. 
Mietin pitkään mitä haluaisin tuohon sängyn yläpuolelle. Yksi ehdoton oli tytön 1-vuotis valokuva kauniissa kehyksissä. Ajattelin jotain vanhanaikaista hyllyä/tauluhylly, mutta päädyimme kiinnittämään tuon ikean tauluhyllyn siihen, koska sellainen lojui ylimääräisenä varastossa. Siihen saa sitten vaihdeltua mielensä mukaan kehyksiä ja muita esineitä,
Olen jo vähän kyllästynyt kaikkiin tekstitarroihin ja kirjaimiin sisustuksessa, mutta pienissä määrin ne on ihan ok. Varsinkin kehyksiin on kiva laittaa piristäviä lauseita ja elämänohjeita,jos niitä vaikka tulisi sitten paremmin noudatettua! Sitäpaitsi kyllä makkarissa voi jotain rakkausjuttuja olla:)
Vaaterekissä pidän yleensä muutamaa kauniimpaa vaatetta esillä. Niitä vaihtamalla saa myös uutta ilmettä. Rekin alla on vanha puulaatikko jossa säilytän yleensä lehtiä, tai kenkiä.
Syksyksi haaveilen vähän muhkeammasta petauksesta ja seuraavaksi ostoslistalla onkin muutamia uusia tyynynpäällisiä.

Minulle tärkeää on että makuuhuoneessa on rauhallinen ja seesteinen tunnelma. Tällähetkellä olen tyytyväinen!

Laura






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti