torstai 14. elokuuta 2014

Kuulumisia ja pieni pyöräilijä

Tämä viikko on ollut vähän erilainen pitkään pitkään aikaan. Nimittäin olen muutaman päivän ollut maistelemassa työelämää . Mutta ihan "kesäduunarina" vaan. En siis ole palaamassa sorvin ääreen vielä pitkään aikaan. Nyt sain vain mahdollisuuden tehdä töitä muutaman päivän, kun äitini katsoo tyttöä, ja parin viikon päästä mies pitää isäkuukautta. Sitten jatkuukin taas ihan normaali kotiarki.


Alkuviikosta olen heittänyt sekä oman että Adan vaatekaapit nurin ja tehnyt taas joka syksyisen siivouksen. Heitän turhat vaatteet pois, ja osan ajattelin viedä kirpputorille. Adalle täytyy uusia lähes koko vaatevarasto, kun vaatekoko on vaihtumassa ja muutenkin kaikki vaatteet kulutettu puhki hiekkiksella. Ihan kiva päästä shoppailemaan vähän syksyisempiä kuteita. Itsekin olen muutamaa vaatekappaletta vailla,ja jotain jo hankkinutkin, mutta ihan kokonaan en ajatellut vaatekaappia uusiksi laittaa, ei sovi kotiäidin kukkarolle. Ihana kuitenkin saada kaikki vähän järjestykseen ja valmistautua syksyyn.
Hommattiin myös viikonloppuna viimeinkin pyöräistuin Adalle ja tietysti kypärä. Ihastuin Kiddimoto merkkisiin pyöräilykypäriin, mutta vaikka koko oli ihan sopiva, niin noin pienen päässä se skeitti kypärä näytti niin isolta, että se saa nyt vielä odotella ainakin vuoden. Päädyttiin ihan perus kypärään, joka ostettiin Stadiumista.
Alussa Adaa vähän ihmetytti, että mikä on homman nimi, mutta heti kun pyörä lähti liikkeelle niin kyllä alkoi hymyilyttää.
Viihdytäänkö teillä pyörän kyydissä? Tai onko jollain kenties sellainen vedettävä kärry perässä?

Laura











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti