lauantai 2. elokuuta 2014

Herkuttelua ja pihatreeniä

Huhhuh! Loppuviikko on ollut mun osaltani melko kiireinen. Keskiviikkona lähdettiin iltasella vanhempieni luoksen, tarkoituksena mennä mökkeilemään. Emme kuitenkaan viitsineet jäädä mökille yöksi, koska Ada nukkuu siellä aika huonosti, tai herää aikaisemmin kun normaalisti joten ihan mukavuus syistä :) Menimme illalla kuitenkin kahdestaan Tomaksen kanssa vähän kalastelemaan. Tälläkertaa jäi kyllä saaliit mereen ja mun kalastusinto lopahti aika äkkiä.
Torstaiksi oli sovittu ruokatreffit Naantaliin tyttöporukan kanssa. Meitä on sellainen neljän äiskän ja tyttären remmi joiden kanssa nähdään ihan säännöllisesti. Useimmiten kahvitellaan  jonkun luona ja lapset saavat leikkiä yhdessä. Pari kertaa ollaan myös menty ihan ilman lapsia ulos syömään. Ja kivaahan se on välillä olla ihan aikuisessakin seurassa, varsinkin kun on niin hyvä porukka :)
Ravintolaksi valikoitui Naantalin kala-trappi. Oli kyllä hyvä valinta, saatiin ruokailla meren äärellä ja ilmakin oli lopulta todella lämmin ja aurinkoinen, vaikka vähän jännitimme, koska kovia ukkosia oli luvattu ja päivällä myrskysikin kunnolla. Ruoka oli myös todella hyvää, vaikkei kuva ainakaan siitä esteettisimmästä päästä ole ;)
Eilinen ja tämä päivä on mennyt suurimmaksi osaksi töitä tehdessä. Ehtisin kuitenkin eilis iltana käydä vähän juoksentelemassa ja tehdä ihan hyvän treenin pihalla. Mihin sitä kuntosalia näin kesällä tarvitsee kun pihalla on niin kiva touhuta ja samalla nautiskella auringosta.  

Nyt Saunan raikkaana pihalle istuskelemaan, täytyy vielä nauttia näistä lämpimistä kesäilloista. Grillikin taitaa olla jo kuumana joten taidan kiirehtiä ;) 

Mukavaa lauantai-iltaa!

Laura

 


4 kommenttia:

 1. Naantali on ihana! Tänä vuonna ei kesälomareissu yltänyt ihan sinne asti. Leppoisaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Liian harvoin tulee itsekin käytyä vaikka ihan naapurikunnassa asustellaan. Samoin sinulle! :)

   Poista
 2. On meillä niin kiva porukka, aika kulki hurjaa vauhtia hyvässä seurassa! Toivottavasti treffataan taas pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! <3 Seuraavaks onkin sitten mun vuoro järjestää, yritetään lyödä pian päivä lukkoon! :)

   Poista