perjantai 22. elokuuta 2014

CROCSIT 1-vuotiaalle

Alkuviikosta havahduin kaatosateessa siihen, että meidän neidiltä uupuu syyskengät ja ylipäänsä kaikki sadevaatteet. Kauheasti ei vertailupohjaa ole, koska ensimmäistä kertaa ostamme välikausi juttuja lapselle. Olin kuullut  paljon hyvää crocsin saappaista joten päätin antaa niille mahdollisuuden.
Eniten ehkä huoletti se, onko crocsit hyvät ja tukevat kengät muutama kuukausi sitten kävelemään oppineelle tytölle. Uskon että tukevampiakin kenkiä on olemassa, mutta ei ne normaali kumisaappaatkaan sen tukevampia ole. Myyjän kanssa yhdessä Turun Crocs myymälässä sovitimme kenkää ja hän kertoi, että paljon näitä ostetaan myös 1-vuotiaille. Vaikka pienin koko näistä oli C6 (23), niin Adan 21 jalkaan nämä olivat pienen kasvuvaran kanssa ihan sopivat, eivätkä näytä jalassa yhtään liian isolta. 
Väriksi valikoitui hempeä vaaleanpunainen. Adan vk haalari on harmaa, joten halusin kenkiin selvän tyttövärin. Ja hei onhan noi nyt ihan ylisöpöt!
Miettiessäni Crocsien hyviä puolia, päälimmäiseksi nousi ainakin se, että ne pitävät hyvin lämpimänä, ja villasukan kanssa ei tule kylmä edes pikku pakkasilla. Kengät ovat myös super kevyet ja puhtaana pito helppoa.
Kävimme vielä koiran kanssa iltatoimilla ja samalla testaamassa uusia kenkiä. Sen enempää käyttökokemuksia näistä ei vielä ole, mutta lujaa niillä näytti pääsevän. Aika näyttää oliko järkevä ostos vai ei.


Mukavaa viikonloppua! :)

Laura





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti