sunnuntai 3. elokuuta 2014

Pieni venereissu

       
Terkkuja venereissulta! Vieläkin vietämme   lomaa täällä vanhempieni tiluksilla.Tänään Päätimme lähteä pienelle venereissulle     Velkuan Teersaloon, jonne on melko lyhyt     matka täältä Taivassalosta.Kulkupelinä toimi vanhempieni vanha kalapaatti joka on viime vuosina ollut melko vähäisellä käytöllä, mutta parina viime vuotena se on kuitenkin laskettu veteen ja parit sunnuntai ajelut on sillä suoritettu.
Tietysti Teersalossa piti käydä syömässä superhyvät pizzat! Koskahan nämä kesäherkuttelut oikein loppuu? 
Vaikken mikään veneilijä tyyppi olekaan, niin kyllä meri-ilmasta silti nauttii. Montaa päivää en jaksaisi siellä istua, mutta parin tunnin reissut sillon tällöin käy paremmin kuin hyvin.
Tyttökin viihtyi hyvin veneessä. Hän on ennen tätä ollut vain kerran kyydissä ihan pikkuvauvana, joten tämä oli hänelle vähän uutta ja ihmeellistä. Matkan alussa hän vain istui ja ihmetteli mamman sylissä, mutta sitten alkoi pieni kitinä enimmäkseen nälästä johtuen. Takaisin tullessa olikin jo ihan eri ääni kellossa, veneen lattialla syötiin jälkkäriä ja touhotettiin iloisena edestakaisin. 
Kuvassa painellaan jo kovaa kyytiä rannasta kotiinpäin. Oli myös pakko kuvata neidin uudet söpöt tossut jotka mamma ja pappa osti tuliaiseksi markkinoilta<3
Sellainen sunnuntai reissu tuli tehtyä. Huomenna aamulla meitä odottaa vielä puuhommat ja sitten lähdemmekin katsomaan mitä kotiin kuuluu. Lomailua jatkamme vielä tulevan viikon. Mites te olette viettäneet kesä viikonloppujanne?


Laura












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti