tiistai 1. heinäkuuta 2014

Vaalea olohuoneemme

Esittelen teille miltä olohuoneessamme näyttää tällähetkellä. Olohuone oli oikeastaan ainoa huone missä päästiin helpolla remontin suhteen. Kirkkaan oranssin ja keltaisen sävyiset seinät saivat vain uutta maalia pintaan. Kaikki seinät siis maalattiin valkoiseksi, jolloin huone näyttää entistä avaremmalta. Vanha lattia oli mielestämme kaunis, vaaleaa puukuvioista laminaattia, joten se sai jäädä. Sisustuksessamme on paljon vaaleaa tammea ja valkoista joten luultavasti tuon tyylisen lattian olisin jokatapauksessa valinnut.
Tauluseinään kaipailen uusia kuvia. Vihreän sävyiset kuvat ikeasta oli hätäostos, väri ei kuulu niihin lemppareihin. Ne eivät siis ole tulleet jäädäkseen.  www.walldesign.fi osoitteessa on kivan näköisiä kuvia, ehkä tilailen sieltä kun löydän sopivat.
Sohvapöytänä toimii Hayn iso tarjotinpöytä. Sopivan siro ja kuitenkin tarpeeksi iso. Hayn nojatuoli vaihtelee useasti paikkaansa. Se sopii oikeastaan mihin vain. Alunperin olin ajatellut sitä tytön huoneeseen, mutta olohuone kaipasi nojatuolia ja sopivaa ei ole vielä löytynyt, joten toistaiseksi se saa pysyä nyt olkkarissa. 
 Lattialla on kaksi mattoa vierekkäin, mutta sulautuu hyvin yhdeksi matoksi. Ne on ostettu n.7 vuotta sitten Anttilasta ja ovat olleet kokoaikaisessa käytössä. Välillä makuuhuoneissa, olkkarissa, missä milloinkin. Todella hyvä laatuiset. En luovu niistä varmaan ikinä! 
Olohuoneen yhdessä nurkassa komeilee takka. Se on ollut ahkerasti käytössä myös kesällä, kun aurinko ei tahdo täällä näyttäytyä. Mikäs sen ihanampaa kun sateisena päivänä laittaa takkaan tuli ja istuskella sitä katselemassa.Onhan siitä tietysti lämmityksenkin kannalta hyötyä! :)
 Tuo seinä onkin sitten täysin keskeneräinen, mutta päätin kuvata sen silti. En ole varma tehdäänkö itse seinälle vielä jotain, mutta toistaiseksi se saa pysyä valkoisena. Tv kiinnitetään seinään ja saattaa olla että hankimme vielä yhden bestå kaapin ikeasta kaapiston jatkoksi. Kovin täyden näköistä en seinästä halua, mutta jotain siihen olisi kiva saada. Ehkä pienempi string hylly voisi löytää paikkansa siitä. Takan viereen on tulossa jonkinnäköinen puuteline jolloin itse polttopuut toimivat kivana sisustuselementtinä. Toki ideoita otetaan myös vastaan.
Tämä kuva on otettu aiemmin keväällä, jolloin tuossa on vielä pienempi matto. Mutta ehkä kokonaisuuden hahmottaa nyt paremmin. Mitäs piditte?


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti