tiistai 8. heinäkuuta 2014

LAIVAREISSU LAPSEN EHDOILLA

Kesälomamme aikana emme ole käyneet missään reissulla, eikä ole ollut tarkoituskaan. Tomas pitää lomat niin pätkissä ettei viitsitty suunnitella oikeastaan mitään tähän kahden viikon pätkään. Jotain pientä vaihtelua kuitenkin kaipasemme kotona oloon ja päätimme lähteä piknik risteilylle perheen kesken, ja mukaan reissulle lähtivät myös vanhempani. Risteilylle on niin helppo lähteä myös lasten kanssa, eikä vaadi sen kummempia valmisteluita. Ruokailut hoituvat laivalla eikä tarvitse ajatella eväitä tai muutakaan. Itse olen käynyt laivalla viimeksi n.5 vuotta sitten jollei paria viron reissua lasketa, joten senkin takia oli ihan mukava päästä risteilemään, varsinkin katsastamaan "uusi" viking linen laiva. 
Ada pääsi nyt vasta ensimmäistä kertaa pallomereen ja voi sitä ilon määrää heti kun alku ihmetys oli ohi.
Ruoka nautittiin seisovassa pöydässä ja taas kerran vedimme itsemme ihan ähkyyn. Toki yksi suklaamousse mahtui vieläiltapalaksi ;)
Unirätti joka kulkee mukana jokapaikassa, unohtui kotiin, mutta uusi pupu kelpasi päikkäreille kaveriksi
Siinä uudessa laivassa oli mielestäni ehdottomasti paremmat leikkipaikat lapsille. Monta eri huonetta, ja kaikenlaista aktiviteettiä sekä isoille, että pienille, helposti siellä yksi päivä menee ihmetellessä. Adan päikkäri aikaan hengailimme ravintolassa ja siellä sattui juuri alkamaan bingo, osallistuttiin sitten siihenkin, huonolla menestyksellä tosin.
Mukava  reissu vaikka kummasti se vain väsyttää kun koko päivän siellä kierteli, mutta on se kiva välillä lähteä pois kotoa. Tuntuu sitten kotona olokin taas erilaiselta.


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti