lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kukkaostoksia

Helle sen kun jatkuu ja täällä onkin ahkerasti oltu ulkona ja nautittu auringosta koko viikko. Tänään oli kyllä jo sellainen olo että ihan kiva jäädä vähän sisälle pötköttelemään, kun Adakin nukkui päikkärit sisällä tuulettimen vieressä. Vaikka onhan tuo Aurinko kuitenkin aika kiva ilmiö ja muutaman viikon päästä sitä taas rutistaan kun on niin kylmä joten nautitaan nyt!
Tuossa meidän pihapiirissä on ihan kivan kokoinen mustikkapaikka, mistä poimin muutamat mustikat leikkien lomassa. Sai niistä yhden piirakan väsättyä ja jäi vielä aamupalaksikin marjoja :)

Eilen illalla lähdimme ystäväni kanssa kukkaostoksille, ja Ada pääsi miesten kanssa futista katsomaan. Luulen että neiti viihtyi paremmin siellä matsissa kun olisi viihtynyt meidän mimmien kanssa. Mun kesäkukat ovat jo kutakuinkin kuolleet, joten ajattelin ostaa vielä jotain piristystä parvekkeelle, ennen kuin laitan ruukkuihin jotain syksyisempää. Mukaan tarttui myös muutama viherkasvi sisälle. Pihalle ostin valkoisia pelargonioita ja sisälle pari murattia ja jonkun minkä nimeä en enää muista. 
Murateille etsiskelin sopivaa ruukkua, ja juoksin niiden perässä vielä tänäänkin kaupoilla, mutta kivoja ei löytynyt. No, huomenna pääsen istuttamaan ne koska vielä tänä iltana ryhdyin tuumasta toimeen ja tuunasin vanhat tarpeettomaksi jääneet ruukut.Niistä kuvia heti kun valmistuvat, toivottavasti onnistuivat.

Pelargoniat pääsivät parvekkeelle isoon "betoni" ruukkuun. Vein eteisessä olevan puupenkin väliaikaisesti parvekkeelle ,jotta ruukku sai jotain alleen.Hyvin sopii penkki myös parvekkeelle, ehkä aavistuksen isompi se saisi olla kooltaan. Kuulumisia kunnon kuvilla luvassa varmasti myös myöhemmin. Kamera kun ei tahdo pysyä mukana hiekkalaatikon ja kahluualtaan välillä juostessa! Nyt nukkumaan, mukavaa loppuviikkoa :)

Laura
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti