tiistai 29. heinäkuuta 2014

Selkäkipuilua

Ajattelin tulla päivittämään vähän kuulumisia. Meillä ei alkuviikko ole sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Tomas lähti maanantaina pariksi päiväksi mökkeilemään ja me tytöt jäätiin kotiin. Äitini piti tulla viettämään aikaa kanssamme ja mahdollisesti olisin itse saanut vähän omaa aikaa ja lähteä jonnekin. No aloitin oman aikani salilla, ja tottakai treenin loppumetreillä venäytin selkäni ja loppupäivä menikin sitten ihan jumissa lattialla maaten.No,se siitä omasta ajasta.Onneksi äiti oli kuitenkin auttamassa kun en pystynyt eilen edes liikkumaan, saati nostamaan Adaa syliin. Yön aikana jumi alkoi aukeamaan ja pääsin liikkumaan. Tänään olen jo ollut jalkeilla,oikeastaan liikkeessä ei kipua tunnu samalla tavalla kun istuessa tai maatessa. 
Illalla lähdettiin tytön kanssa vielä käymään pikaisesti vaippaostoksilla ja siinä samassa vähän muutakin. :) Ostin ginasta pari ihan perus T-paitaa.  tyynynpäälliset löytyi jo aiemmin kodin1 alessa 3e/kpl.
Maalailin myös aikani kuluksi muutamia kuvia olohuoneen tauluseinään, mutta piirustustaitojeni takia saattaa olla että kuvat eivät jää seinälle :)
Muuten nämä hellepäivät on mennyt edelleen rennosti kotoillen. Pihalla ei kyllä millään enää jaksa koko päivää. Pakko tulla välillä sisälle huilailemaan ja tuulettumaan ilmalämpöpumpun seuraan. Huomenna saadaan se iskäkin takaisin kotiin ja loppuviikoksi on tiedossa monen näköistä ohjelmaa.

Mukavaa viikkoa!


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti