tiistai 15. heinäkuuta 2014

Clip on pidennysten värjäys

Olen hiustenpidennysten suurkuluttaja. Välillä tykkään käyttää teippejä, toisinaan taas sinettejä. Joskus jopa molempia sekaisin. Luonnollisin lopputulos mielestäni tuleekin jos pidennyksessä on käytetty molempia. Nyt kuitenkin kesän alussa päätin että pidän hieman taukoa pidennyksistä. Kesäisin olen suurimmaksi osaksi tukka nutturalla ja pesen enemmän hiuksiani, joten oman tukan kanssa olo tuntuu helpommalta. No eipä mennyt kauaa niin halusin taas pitkää tukkaa.Tein siis kompromissin ja tilasin heinilältä Clip on pidennykset, jotka on helppo kiinnittää ja ottaa pois silloin kun haluaa. Hiukset tietysti vaatii vähän asettelua, eivätkä ole ihan yhtä luonnolliset kuin normaali pidennykset, jotka leikataan malliin ja yhdistetään omiin hiuksiin, mutta saa kelvata.Päätin tilata hieman vaaleampaa hiusta (8 tummuusaste),tehdä hiuksiin liukuvärjäyksen

Hiustenpidennyksiinhän ei suositellavärikäsittelyjä ainakaan hapeteväreillä, koska hius voi mennä siitä pilalle, mutta uhmasin taas ja värjäsin, vaikkakin omalla vastuullani.Levitin hiusvärin (5tummuusaste) n. puoleenväliin asti ja häivytin rajaa sudilla, eli en tehnyt selvää kohtaa mihin hiusväri loppuu. Vaikutusajan jälkeen värin pois huuhtelu, shampoo ja hoitoaine. 
 
Värin jälkeen leikkasin hiuksia vähän lyhyemmiksi. Kihartelin hiuksia ja laitoin ne päähän, jotta lopputulos näkyisi paremmin. Kuvat on otettu partsilla luonnonvalossa joten väri on ainakin todellinen. Voi olla että jossain vaiheessa värjään koko tukan tummaksi, jolloin oman tukan raja ei niin selvästi tule tuolta esiin, mutta mennään näillä nyt hetki (eli ainakin viikko).Lopputulokseen olen kuitenkin tyytyväinen, se mieli vaan tahtoo muuttua niin tiuhaan. ;)


Laura 

2 kommenttia:

  1. Heippa! Voitko antaa vinkkejä pidennysten (clip on) leikkaamiseen, ettei ne mene ihan pilalle tai näytä "tönköiltä" ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Meinaatkohan siis pituuden lyhentämistä vai leikkaamista johonkin malliin. Jos johonkin malliin niin se on aika haasteellista. Hiukset pitäisi olla päässä leikatessa ja pitäisi aina tietää mikä osio kiinnitetään mihinkin, joten luulen että tarkoitat yleisesti hiusten lyhentämistä? Yksi hyvä vinkki on leikata pointtaamalla, eli saksen terät pystysuorassa hiuksiin nähden ja leikkaat pienen matkan kerrallaan ikäänkuin tökkien :) Kovin vaikea selittää, koska tekemällä oppii. Itsehän olen kampaaja ammatiltani, joten omassa päässä se kuulostaa selkeämmältä.

      Poista