perjantai 27. kesäkuuta 2014

IHANA IHANNE

Taisin jo mainita aiemminkin että tein ihanan löydön vanhempieni vintiltä jokin aika sitten. Sieltä löytyy aina jos jonkin näköistä aarretta, mutta tähän en ollut törmännyt. Tai olin, mutta sen verran multainen ja piilossa se oli etten ollut tajunnut sen olevan juurikin tuo malja. Kyseessä on siis riihimäenlasin Ihanne malja. Viime syksynä kiertelin kirppareita ja metsästin tämän tapaista riihimäen lasi maljaa. Hintaa niissä oli monta kymppiä,ja koska en löytänyt juuri sellaista kun etsin, en ollut niistä valmis myöskään maksamaan. 
Pesun tarpeessa
Harmikseni maljassa on halkeama tuolla alaosassa joten vettä siihen ei voi laittaa. Laitoin sen sisälle pienemmän lasimaljan kukkia varten. Jos on tarpeeksi iso kimppu niin ei kukaan siihen kiinnitä huomiota, minä ainakaan ;) Talviaikaan tuohon voisi laittaa vaikka havuja tai kynttilöitä. 
 Malja löysi heti paikkansa eteisen puupenkin päältä. Kävimme vielä Adan kanssa poimimassa lupiineja tienvarsilta,niistä kun saa niin helposti runsaan kimpun. Nyt tuon eteisen seinän kokonaisuus näyttää juurikin sopivan täydeltä.
 

Simppeliä ja kaunista, eikö? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti