torstai 19. kesäkuuta 2014

Hengailua lapsuudenkodissani

Otimme Adan kanssa varaslähdön juhannuksen viettoon ja suuntasimme vanhempieni luokse jo tiistaina. Minulla oli täällä vähän töitä ja äitini katsoi sen ajan Adan perään. Muuten olemmekin sitten ottaneet aika lunkisti, muiden ollessa töissä.

Lähes koko eilinen päivä meni sisällä kirjoja lueskellen ja leikkien. Tuo lukeminen tuntuu olevan yksi pikkuneidin lempipuuhista tällähetkellä. Hän raahaa kirjoja perässään ja pyytää lukemaan tai lueskelee itse. Kovinkaan kauan hän ei kyllä jaksa keskittyä ja jos kirjan sivut eivät käänny tarpeeksi nopeasti, saattaa hermot mennä. Ulos lähteminen ei houkutellut kovan tuulen takia ja pikkuisella sekä minulla tuntuu olevan vähän flunssaa joten parempi pysytellä sisällä ettei vilustuta sen enempää. 


Iltasella käväisimme ulkona haukkaamassa raitista ilmaa ja kävelyttämässä Timiä. Tuulikin oli jo vähän hellittänyt. Vaikka Adaa ei tuuli paljoa hetkauta, häntä naurattaa aina kovasti jos tuuli osuu kasvoihin, niinku kuvasta näkyy :) 

Tänään on vielä vähän talkoiltu mökillä ja pistetty paikkaa juhannus kuntoon. Huomenna suuntaamme mökille koko perheen voimin ja vietämme siellä koko viikonlopun. Nyt lähden saunaan lämmittelemään ja ajoissa nukkumaan. Toivotaan kivaa säätä juhannukseksi, tai ainakin parempaa!

Mukavaa ja turvallista juhannusta!


Laura









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti