sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kesäkynnet kuntoon

Olen taas ollut pitkän aikaa ilman mitään lisäosia kynsissäni. Rakennekynnet jäivät pois jo yli vuosi sitten. Onhan ne kivat, kauniit ja huolettomat. Huolto n. 4 viikon välein ja aina sai jotain uutta ja piristävää. Monesti tuli haluttua kaikenlaista glitteriä, kimalletta ja erikoisia koristeluita. Kuitenkin aloin ehkä pitää vähän luonnollisemmista ja yksinkertaisemmista, ja sellaisiin tarpeisiin minulla on kalusto myös kotona. (vähättelemättä yhtään kynsitekijöiden ammattitaitoa, ei siihen turhaan kouluja käydä ja koulutuksissakin on eroja)
Käytyäni muutama vuosi sitten kynsikurssilla, sain sieltä kattavan aloituspaketin kynsitarvikkeisiin.
En kuitenkaan työstä sen enempää innostunut ja kurssi ei ihan vastannut odotuksia, joten välineet jäivät omaan kotikäyttöön. 
 

Lakkasin kynnet n. viikko sitten geelilakalla. Viikonlopun mökkitalkoot eivät tehneet näille hyvää joten pieni huolto oli jo nyt paikallaan.

Geelilakkaus on helppo ja nopea tapa fiksata kynnet. Omat kynteni ovat todella ohuet ja lohkeilevat helposti. Geelilakka kuitenkin pitää kynnen vähän kovempana jolloin se ei niin helposti pääse lohkeamaan (enkä pääse pureskelemaan kynsiäni). Tällätavoin saan siis myös kasvatettua kynsiän. Nykyään en panosta näiden lakkojen kohdalla hirveästi laatuun, koska teen vain itselleni ja saan niitä korjailtua tarvittaessa.
Ammattilaiset käyttävät tietysti laadukkaampia tuotteita jolloin pysyvyyskin on parempi.

Taisin mainita tuossa alussa siitä luonnollisuudesta? No onhan nämä pinkit ainakin pirteät, jos ei kovin luonnolliset ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti