tiistai 14. lokakuuta 2014

Uusi hyllykkö seinälle

Tyhjä olohuoneen seinä on nyt saanut täytettä. Tässä aikaisemmassa postauksessa pohdin, mitä seinälle voisi laittaa ja lopulta päädyin Ikean Ekby/Gällö hyllykköön. Se on siro ja sopivan kokoinen tv-tason ja takan väliin. Väriksi valikoitui valkoinen, koska halusin hyllyn sulautuvan seinään mahdollisimman hyvin, ja esineet tulevat paremmin esille. Aluksi mietin puun värisiä hyllyjä, mutta ehkä se olisi jo ollut liikaa, koska eri puunsävyjä yläkerrasta jo löytyy melko paljon.  
Somistus on vielä vähän kesken, mutta halusin kuitenkin napata jo kuvat hyllystä.  Itse pidän kovasti kaikesta betonimaisesta ja rouheasta, ja se näkyy hyllyn tavaroista. Kultaiset kehykset löysin kirppikseltä, ja niihin olisi vielä hakusessa kivat printit. 
Viherkasvit tuovat piristystä ja raikkautta olohuoneeseen. Seinähyllyllä kasvit ovat turvassa. Meillä kun oli yksi iso viherkasvi lattialla ruukussa, mutta se sai lähteä alakertaan, koska jostain syystä aina kun silmä vältti, niin mullat olivat lattialla.
Nyt olen tyytyväinen, että saimme hyllykön, johon saa esille kehyksiä, kukkia ja vaikka astioita. Tv-tason toiselle puolelle olisi hakusessa jonkinlainen siro jalkalamppu tunnelmaa tuomaan. Hyllyn alle ajattelin laittaa pari koria tai vastaavaa, joista ainakin toiseen saisi polttopuut ja toiseen vaikka leluja tai lehtiä.


Oliko hylly mielestänne hyvä hankinta?

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti