sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Rentoilua ja Myllyn synttärit


Pitkästä aikaa meillä oli viikonloppu ilman mitään suunnitelmia. Loppuviikko oli kaiken osalta vähän säätämistä ja pinna kireällä, joten tällainen viikonloppu tuli kyllä hyvään saumaan. Lauantai aamulla heräiltiin kaikki siinä kahdeksan maissa ja juotiin rauhassa aamukahvit ja syötiin aamiaista. Ehdittiin touhuilla myös pihalla hetken ennen Adan päiväunia.
Unien jälkeen suuntasimme Myllyyn jossa vietettiin kauppakeskuksen synttäreitä. Siellä esiintyi Aarne alligaattori ja viidakkorumpu, ja sitähän me menimme katsomaan. Muutama laulu siinä kuunneltiin ja sitten lähdimmekin kiertelemään kauppoja.
Kotiin päästyämme Tomas alkoi tekemään meille iltapalaksi pizzaa ja ja niiden paistuessa lähdin itse vielä iltalenkille.Lenkin jälkeen tietysti saunaan ja Ada nukkumaan. Sitten illanviettoa putouksen parissa ja iltapalaksi herkullista pizzaa.
Kaiken kaikkiaan rento päivä ja sunnuntai on täällä lähes samanlainen. Tiedossa on lounasta mummin luona ja illalla lähdemme vanhempieni luokse viemään tyttöä hoitoon, koska itselläni on vielä pari työpäivää edessä.


Laura




2 kommenttia:

  1. Etsiskelin uusia blogeja luettavaksi ja löysín tänne. Tulen uudestaankin! :)

    Tipulasta löytyy haaste sinulle: http://tipulassa.blogspot.fi/2014/10/mina-eli-11-11-11-blogihaaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, tervetuloa! :) Ja kiitos haasteesta, toteutan sen mahdollisimman pian :)

      Poista