sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Korkkarit kattoon

Kyllä, minä olin eilen bilettämässä! Näin käy melko harvoin, mutta välillä on hyvä päästä vähän tuulettumaan. Tomas ja Ada lähtivät jo päivällä vanhempieni luo yökylään ja minä sain kaikessa rauhassa laittautua iltaa varten. En ole mikään pikameikkaaja, vaan saan helposti kulumaan hiuksiin ja meikkiin pari kolme tuntia ja nautin kun saan kaiken tehdä ihan rauhassa ja kiireettömästi. Kun käy harvoin missään, kaikesta nauttii paljon enemmän.
Kävin loppuviikosta laitattamassa myös ripsipidennykset, joista on myös ollut taukoa useampi kuukausi. Asuksi valikoitui henkkamaukan mustavalkoinen mekko ja mustat korkkarit.
Iltamme alkoi ystäväni tupareissa Turussa. Ohjelmassa oli Perfect home sisustustuotteiden esittelyä ja rentoa olemista :) Sieltä jatkoimme turun yöelämään. Itse en ole yhtään tanssija tyyppiä (vähän harhaan johtava otsikko), siksi ehkä yökerhot eivät ole niinkään minun paikkojani, mutta onhan siellä ihan mukava joskus käydä istuskelemassa :D Olimme liikkeellä ihan tyttöporukalla ja hauskaa meillä kyllä oli!
Aamulla nukuin pitkään ja join kaikessa rauhassa aamukahvit, harvinaista herkkua sekin. Nyt ajattelin vain lepäillä siihen asti että muu perhe tulee kotiin ja sitten lähdemme ruokaostoksille. Ainiin, käväisin eilen aamulla myös Finnish desing shopin ystävämyynneissä ja sieltä tarttui mukaan yksi aikas kiva löytö, siitä kerron myöhemmin!

Mukavaa sunnuntaita!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti