torstai 9. lokakuuta 2014

Ihanat Airmaxit

 Vihdoinkin sain tilattua itselleni uudet lenkkarit! Edelliset ostin pari vuotta sitten ja ovat olleet niin kovassa käytössä, että saumat alkoivat repeilemään. Tallessa ne vanhatkin ovat vielä kuraisempia lenkkejä varten, mutta kovasti olin jo uusien tossujen tarpeessa.
 Halusin tälläkertaa testata Niken Airmaxeja,kenkiä joiden ulkonäkö jakaa varmasti mielipiteitä! Niitä näkee joka toisella vastaantulijalla ja alkavat olla jo ihan vanha juttu, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Kenkien ulkonäkö miellyttää minua kovasti ja jalassa nämä tuntuvat todella hyviltä. Pitkää käyttökokemusta ei vielä ole, mutta vielä ei ainakaan mitään huonoa sanottavaa.
 Omat Airmaxini tilasin Calirootsin nettikaupasta, mutta näitä myydään kyllä ihan perus urheilukaupoissa ym. Toki nettikaupoilla tuntuu olevan vähän laajemmat valikoimat ja voi olla että hinnatkin ovat vähän edullisempia.
Itse ostin nämä pääasiassa lenkkeilyyn, mutta en mene vannomaan etteikö nämä pääsisi jalkaani myös kaupungille. On nämä aikas mageet!

Mitäs pidätte?


2 kommenttia: