perjantai 10. lokakuuta 2014

Siivouspäivä

Perjantai ja viikonloppu edessä! Meillä perjantai on siivouspäivä. Olen pyrkinyt siirtämään viikkosiivouksen perjantaihin. Silloin saa relata viikonlopun puhtaassa ja raikkaassa kodissa. :)Toki imuri on käytössä useamminkin, mutta isompi siivous tehdään kerran viikkossa.Aamulla heitin matot pihalle ja imuroinnin hoidin ennen Adan päikkäreitä, ettei hän herää surinaan, ja unien aikana mulla on aikaa pyyhkiä pölyjä ja lattioita.
johtaja tauolla
Ada on ajoittain myös innokas siivooja. Joko annan hänelle oman rätin ja hän pyyhkii sillä pöytiä ja lattioita. Toisinaan hän taas työntää imuria perässäni ja aina kun pääsen toiseen päähän huonetta, hän käy repimässä imurin johdon seinästä (pientä kiusantekoa havaittavissa). Hänen kanssaan siivous yleensä kestääkin vähän pidempään kun yksin tehdessä, mutta kuluupahan aika hyvin ja kiva puuhastella yhdessä :)
mun tauko, Ada nukkuu
lounaaksi tein risottoa
En ole ehtinyt päivittämään sen enempää kuulumisia tänne niin tässä ne nyt lyhykäisyydessään. Viikko on mennyt taas hujauksessa. Käytiin keskiviikkona pyörähtämässä hullareilla ja mukaan sieltä tarttuikin Adalle vaatteita joulupakettiin ja Tomakselle synttärilahja. Päivisin ollaan tietysti touhuttu Adan kanssa kaikkea kotosalla ja hänen unien aikaan olen maalaillut hänen tulevaa sänkyään. Yksi yö vietettiin mamman ja pappan luona, koska minulla oli töitä siellä päin, ja pääsin testaamaan uuden kuntosalinkin.
Tämän touhukkaan päivän päätteeksi käväisin vielä salilla treenaamassa jalat ja nyt aloitamme rentoutumisen Vain elämää sarjan lomassa, herkkuja unohtamatta.


Mukavaa viikonloppua!

Laura




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti