perjantai 21. marraskuuta 2014

Joulusisustuksen suunnittelua

Suunnitelmia joulusisustukseen on jo tehty, toteutuksia kuitenkin hyvin vähän. Sisustus pääasiassa on aika valkoinen, joten jotain väriä tänne alan jo kaipaamaan. Pidän kovasti tumman viininpunaisesta ja sitä tullaan täällä näkemään ainakin tyynyissä. Myös kultaa ja beigeä lisänä. Tilasin ellokselta uudet tyynynpäälliset, ja yhden uuden olen taiteillut itse. Verhot näillä näkymin pysysvät valkoisina, koska en vaivautunut tilailemaan uusia ja loppupeleissä tummemmat saattaisivat olla liikaa minun silmälleni. Onhan ne valkoisetkin aika talviset :D
Tuotteet Hm ja ellos
Myös kukkia ajattelin hommata, jos saisin ne vaikka pysymään hengissä jouluun asti. Tummanpunainen joulutähti on kaunis ja perinteinen ja sellainen täällä jo komeileekin. Ajattelin myös hommata pienen huonekuusen, mutta päädyin nyt ainakin tähän hätään hakemaan vain havuja metsästä, ja oikeastaan ne näyttävätkin aika kivalta tuolla eteisen vanhalla puupenkillä. Vielä ne ovat tuossa Riihimäen lasimaljassa, mutta vain väliaikaisesti.
 Tykkään poltella paljon kynttilöitä ja kultaisia tuikkukippoja tai kynttilänjalkoja olenkin vailla. Hopeisia kyllä löytyy vaikka millä mitalla, mutta täänne uuteen kotiin vain sopii kultainen paremmin. Pari sellaista on myöskin ostoslistalla jos kivat sattuu löytymään.
Jouluvaloja tuskin kauheasti tulee sisälle. Luultavasti vain joulukuusen valot ja pallovalot, saa nähdä jos sitten vielä kaipaa lisää. Tänäkin vuonna meillä tulee olemaan vihreä tekokuusi, mutta voi olla että sitä vähän ehostetaan ;)

Lisäilen kuvia meidän joulusisustuksesta kun saan koristelut aloitettua ja tulee valmista. Mitä teidän joulusisustukseen kuuluu? Perinteisempää punaista ja vihreää ja vai modernimpaa valkoista ja hopeaa? :)

Laura






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti