keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Palmikkoneule tyynynpäällinen


Innostuimpa taas tekemään käsitöitä. Aina sanon että en ole mikään käsityö ihminen, mutta taidan sittenkin olla kun kokoajan on jotain tuloillaan. Itseasiassa tämäkin tyynynpäällinen on odotellut jo kauan melkein valmiina, mutta nyt vasta sain sen viimeisteltyä. Kummasti ne työt jää aina kesken, kun innostun jostain uudesta ja sitten on sata keskeneräistä työtä odottamassa. Jotain hyötyä tuosta selkävaivastakin oli, kun sain monta juttua valmiiksi, sekä uutta että vanhaa. 
Päällinen on tehty Novitan Naava langasta, värinä ihana vaalea beige. Lanka on niin paksua että työ eteni tosi nopeasti.  Mitään kummempaa ohjetta en tähän käyttänyt. Palmikot on tehty 8 silmukalla ja välit 10 silmukalla.Tyynyn toinen puoli on vanhasta verhosta tehty.
Alunperin suunnittelin tekeväni kaksi tyynyä, mutta voi olla että toinen jää tekemättä tähän hätään, kun on taas niin paljon joulujuttuja tekeillä. Ja kauniistihan se sopii tuonne sohvalle yksinkin, eikös? :)

Laura



4 kommenttia:

  1. Kaunis tyyny ja todellakin sopii sohvalle ihan yksistään! Se sointuu hienosti noihin kahteen muuhun tyynyyn. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Luulenkin etten ihan heti ehdi sille kaveria tehdä, joten kiva että sopii yksinäänkin. Tyyny on saamassa pari vähän jouluisempaa kaveria kunhan postipaketti saapuu :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä sä taidat aikamoinen käsityöihminen olla, mä en ikinä sais aikaan mitään noin hienoa, sopii tosi hyvin just teidän kodin tyyliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! :) No nyt tuntuu olevan taas joku into päällä ! Toi oli kyllä tosi yksinkertainen, ja plussaa on se että tulee nopeasti. Villasukatkin kestää mun vauhdilla niin kauan et yleensä jää toinen tekemättä kun en enää jaksa kutoa samaa :D

      Poista