sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Jouluiset ruukut vanhasta säkistä

Siskon raksalta löytyi paljon vanhoja perunasäkkejä ja nappasin sieltä yhden kotiin. Ajattelin että niistä voisi tehdä vaikka pieniä kukkaruukkuja tai säilytyskoreja. Tein nyt alkuun kaksi erikokoista koria ja tällähetkellä ne toimivat kukkaruukkuina. Voihan niihin laittaa vaikka joulukortteja tai käyttää lahjasäkkinä kuusen alla.
Leikkasin säkistä suorakaiteen muotoisen palan ja neuloin juuttinarulla reunat kiinni toisiinsa, jolloin kankaasta tuli sellainen "putkilo". Sitten leikkasin sopivan kokoisen pohjan ja neuloin sen kiinni nurjalta puolelta. Lopuksi käärin yläreunaa pari kerrosta ja pistin muutamalla pistolla kiinni jotta se pysyy kasassa eikä lähde purkautumaan.
Säkistä tehdyt korit ovat mielestäni aikas kivat ja sopivat hyvin jouluiseen sisustukseen. Pikkuhiljaa täällä alkaa olemaan muutenkin jouluisempaa. Joulukuusi on jo sisällä,kylläkin ilman koristeita ja voi olla että ekat piparitkin paistellaan jo tänään :)

Mukavaa sunnuntaita!

Laura




4 kommenttia:

  1. Voi kuinka kauniita, kaikessa yksinkertaisuudessaan :) Minulla on ollut pitkään kangaskorissa sellaista paksumpaa pellavakangasta, taidankin kokeilla sitä tähän tarkoitukseen! Ihana blogi sinulla, liitynkin lukijajoukkoon :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Kokeile ihmeessä, nämä on kyllä kivat ja monikäyttöiset! Mukavaa että löysit blogiini ja tykkäät. :)

      Poista