perjantai 7. marraskuuta 2014

Kuulumisia ja joulupostauksia

Kuulumisia en ole taas vähään aikaan teille kertoillut ja näistä viimeisestä parista viikosta ei paljon kerrottavaa ole. N. 2 viikkoa sitten meidän 1 ja ainut automme hajosi. Se vaikuttaa aika moneen, sen lisäksi että korjauslasku tulee olemaan varmaan aikamoinen, niin Tomas on joutunut lähes jokapäivä hankkimaan kyydin töihin ja töistä kotiin. Viime viikolla meillä oli hetken laina-auto, mutta muuten rakkaat naapurimme ovat meitä taas kerran auttaneet, ja muutama muukin. Työpäivät ovat kuitenkin venyneet kyytien takia n.8h sijaan 10-12h mittaisiksim, päivistä riippuen. Tietysti iskä on superväsynyt ja voitte kuvitetta että joku muukin täällä on ollut vähän pinna kireällä.

Sadepäiviä on riittänyt ja loput päivät tyttö on ollut kipeä, joten ulos ei olla päästy ollenkaan. No tästä menin vähän äidille itkemään niin hän lupasi tulla koko perjantai päiväksi leikkimään Adan kanssa että saisin vähän omaa aikaa ja illaksikin oli tiedossa kivaa ohjelmaa. Minä olin suunnitelut päiväksi vähän shoppailua(isänpäivälahja, Adalle talvihaalari ja kaikkea muuta tarpeellista), salia ja muuta rentoa. No kuinkas ollakkaan to aamulla tein taas pienen virheliikkeen ja selkä sanoi niks. No naapurin mirkku täällä hoivaili mua ja Adaa eilisen päivän ja tänään meitä hoivailee äiti. Sen sijaan että olisin nyt kaupungilla, makaan sängyssä tukivyön ja särkylääkkeiden kanssa. Mutta jos jotain positiivista niin jalat liikkuu jo :) Ja löysin myös Adalle haalarin nettikirppikseltä. Jos nyt vielä pääsisin vähän parempaan kuntoon niin käyn iltapäivällä ostamassa isänpäivälahjan ja pientä purtavaa illaksi vieraille. Mutta nyt on rutistu tarpeeksi ja vähän ilosempia juttuja tiedossa!

Ajattelin että voisin toteuttaa jonkinmoisen jouluaiheisen postaussarjan. Koristeluista, lahjoista, perinteistä tai mitä ikinä mieleeni tulee. Ajattelin aloittaa heti tänään, koska näitä postauksia olen muutenkin jo luonnostellut valmiiksi. Ja päivä jolloin joulu juttuja ilmestyy on nyt sitten perjantai :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

  1. Voi ei selkää! Onneksi olet saanut sinne apua arkeen!

    Jään mielenkiinnolla odottamaan joulujuttuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! On kyllä harmittavainen vaiva, onneksi saa apua läheisiltä. Kiva kun seurailet :)

      Poista