perjantai 28. marraskuuta 2014

Helppo jouluinen kranssi

 Tässä teille pieni vinkki joulukoristeluihin. Halusin meille jonkun kivan jouluisen kranssin tänne kotiin, ja sen sijaan että ostin valmiina, halusin kokeilla tehdä sen itse. Valkoiset sulat näytti olevan monesta paikkaa loppu,mutta pienen etsinnän jälkeen onneksi löytyi! Joku muukin taisi olla innostunut joulukoristeluista.  
Tarvitset ainoastaan styrox renkaan, sulkia ja liimaa. Itse tein pääosin valkoisilla sulilla, mutta laitoin lopuksi joukkoon myös muutaman punertavan sulan. Sulat kiinnitin liimalla kuvassa näkyvällä tavalla. Etenin riveittäin ja sulkien "liimausväli" oli n. 4cm. Mitä tiheämpään teet, sitä muhkeampi kranssista tulee. Sulkia minulla kului n.75 kpl.
Liimasin vielä kranssin taakse tauluripustimen, jolloin kranssin saa roikkumaan. Suunnittelin aluksi laittavani kranssin tuohon takan reunalle, mutta oikeastaan se sopikin paremmin parvekkeen oveen roikkumaan, joten siihen se taitaa jäädä.

Luen mielelläni myös teidän vinkkejä joulukoristeluun!

Laura
2 kommenttia:

 1. Kauniin herkkä! :)

  Tipulasta löytyy tuunattuja ja kierrätysmateriaaleista tehtyjä koristeita: http://tipulassa.blogspot.fi/2014/11/joulukoristeita-edullisesti-tuunaten-ja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin vähän sirommasta, mutta voisihan sitä joskus uskaltautua tekemään jotain muutakin väriä kun valkoista :)

   Poista