perjantai 7. marraskuuta 2014

Lahjaideoita pikkutytölle

Joulu lähestyy ja lahjoja mietitään jo kovasti. Tytölle olen pari vaatetta jos ostanut, mutta muutamia juttuja on vielä hankkimatta. Kokosin muutaman kuvakollaasin missä on esimerkki lahjaideoista/toiveista, kaikkea siis ei ole tarkoitus hankkia. Osan varmasti ostamme itse, osaa toivomme joltain ja ehkä joku teistä saa näistä vinkkejä myös omiin hankintoihin.

1.MENOPELIT

Ada tarvitsee ehdottomasti jonkun menopelin jolla huristella, vauhdikas kun on. Tuo valkoinen miellyttää äidin silmää eniten ja auto on vähän kookkaampi jolloin se menee vähän isompanakin ja kiinnostus varmasti säilyy. Tuo minnimopo olisi kätevän kokoinen ja penkin alle saisi kätkettyä kaikkea kivaa, Ada tykkäisi. Perinteinen Plaston mopo olisi tähän hetkeen hyvä, mutta se on niin pieni etten usko että käyttöikä olisi kovin pitkä. Plaston voisi kuitenkin viedä myös ulkoleikkeihin ja hinta on kiva. Punainen kilpuri olisi myös aika hauska, ja käyttöikä  n.2-4 vuotta. Ulkonäöllisesti ottaisin heti tuon valkoisen, mutta ehkä järkevin olisi tuo minnimopo?

2.LELUT

Emme halua Adalle kovinkaan paljon erikoisia leluja, vaan mieluummin sellaisia mistä hän oikeasti tykkää,ja kiinnostus säilyy pidempään kun sen 3 minuuttia. Neidillä ei ole yhtään nukkea, ja voisin kuvitella sen olevan ihan hyvä ostos, ja monesti tytöillä se nukkevaihe kestää melko pitkään. Legot ovat myös aika pitkäikäisiä ja lapsi saa itse käyttää mielikuvitustaan ja niillä saa kivoja leikkejä aikaiseksi. Edelleen täällä kotona muumi tee-setti on yksi lemppareista joten muutama keittiöjuttu voisi olla ihan kiva lisäys lelukokoelmaan. Kirjoja luetaan paljon joten niitä olisi tarkoitus ainakin toivoa. 

3.VAATTEET

Voisin veikata että aika moni toivoo tämän ikäiselle lapselle vielä niitä käytännön juttuja, kuten vaatteita.Jumpusuit on ollut hakusessa ja löysin Pomp de luxilta aivan ihanan joka sopii sekä kotiin että menoihin. Tämän aion varmasti hankkia! Myös ihan perus neuletakkia ollaan vailla ja tuollainen palmikkoneuleinen on kyllä söpö. Kappahl:lin newbie mallisto miellyttää kovasti ja sieltä Adalla on ollutkin useampia vaatteita. Tuo neulemekko olisi kiva legginsien ja vaikka farkkujenkin kanssa. Perus bodeja tarvitaan myös aina ja nuo ovat yksinkertaisia ja kauniita.Tällaisia toiveita tänä jouluna. Millaisia lahjaideoita teillä on lapsillenne? Ja jos on kokemuksia noista mopoista/autoista niin kuulen mielelläni.


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti