tiistai 2. syyskuuta 2014

Tytön Välikausihaalari

Vk vaatteita en sen kummemmin ehtinyt etsimään, kun tilaillessani hm:ltä muita vaatteita syksyksi, bongasin tämän. Ajattelin että näin pieni tyttö jolla sama koko menee ehkä tämän syksyn ja ei muutenkaan reuho vielä kauheasti pihalla niin varmasti kelpaa vähän edullisempi versio. En  toki sano että laatu on huonoa, mutta voisin kuvitella että jotain eroja on hieman hintavampiin merkkeihin nähden.
Haalari pitäisi olla veden- ja tuulenpitävä. Haalari on aika väljä, joten alle mahtuu vielä tarvittaessa lämmikettä. Huppu on irroitettava ja siinä on tuollainen söpö lippa, tosin en tiedä onko sillä mitään virkaa. 
Värejä oli valittavissa joko harmaa tai pinkki, päädyin itse harmaaseen vaikka mietinkin sen poikamaisuutta. Asusteet meillä on kuitenkin sen verran tyttömäisiä tai tyttövärejä, että eiköhän tytöksi tunnisteta :)
Haalarissa on sekä edessä että takana heijastimet. Takaosassa söpönä yksityiskohtana tuo pöllö. Tämä on aika pelkistetty haalari ja monen mielestä varmasti tylsä. Itse kuitenkin tykkään ettei lapsilla kaikki tarvitse olla aina niin räikeää, myös neutraalit värit käy.
Tämä syksy mennään nyt näillä ja katsellaan sitten keväällä, pitääkö koon tai haalarin kunnon takia ostaa jo uusi. Uskon että tämä on tällähetkellä tarpeisiimme ihan ok.

Joko teillä on kaikki varusteet syksyä varten hankittuna? Entäs kokemuksia tästä haalarista?

Laura


2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä kiva ja laadukas haalari. Meillä on ollut nyt vuoden verran käytössä enkä mitään moitteen sanaa löydä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva kuulla! Jotenkin sitä aina ajattelee että hyvää ei voi saada halvalla :)

      Poista