keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kylpyhuoneen muutos

 Tässä olisi nyt kylpyhuoneen muutoksesta postausta, vähän luvattua myöhemmin, mutta sain vasta eilen kuvattua kylppärin rauhassa ja uuden suihkuverhon paikoilleen. Laitan kuvat ennen ja jälkeen, ja luulen että kuvat kertovatkin enemmän kuin tuhat sanaa, mutta pikaisesti voisin kertoa mitä kaikkea kylpyhuoneeseen tehtiin. Eli katto ja saunan seinät maalattiin mustaksi, laattojen saumat käytiin läpi saumafixillä, josta voit lukea täältä (lattiat vielä laittamatta). Kylpyhuoneen kalusteet vaihdettiin käytännöllisempiin ja vähän pelkistetympiin. Aluksi suunnittelimme myös suihkuseinää tai vastaavaa, mutta tyydyimme tässä vaiheessa suihkuverhoon, joka tuo kuitenkin ihan kivaa ilmettä. Ja siinä kaikki!
ENNEN
JÄLKEEN
ENNEN

JÄLKEEN
ENNEN
JÄLKEEN
Tässä on mielestäni hyvä esimerkki siitä miten vähällä tekemisellä ja pienellä budjetilla voi saada aikaan suuren muutoksen.
 Nyt kylpyhuone on käytännöllisempi ja siistimmän ja puhtaamman oloinen. Kalusteiden vaihto selkeytti mielestäni yleisilmettä aikalailla verrattuna entiseen. Mitä mieltä te olette muutoksesta?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti