lauantai 13. syyskuuta 2014

Habitare 2014 ja Helsinki

Perjantai aamulla herätyskelloni soitti harvinaisen aikaisin, aamu viideltä. Siihen oli hyvä syy, nimittäin olin suunnitellut päiväreissun Helsinkiin Habitare messuille. Pyysin kyllä paria kaveria mukaan, mutta ketään ei päässyt lähtemään, joten päätin lähteä yksin. Oikeastaan oli ihan mukavaa viettää päivä ihan omassa hyvässä seurassa ja kuljeskella rauhassa ympäriinsä, omaan tahtiin
Oltiin sovittu aamupäiväksi treffit Helsingissä asuvan ystäväni kanssa. Käytiin kahvittelemassa ja kierreltiin hetki kaupoissa. Ystäväni ohjasi minut vielä oikeaan ratikkaan ja pääsinkin turvallisesti perille messukeskukseen.
Messuilla riitti ihasteltavaa ja kiertelin siellä varmaan nelisen tuntia. Pääasiassa minua kiinnosti sisustustavarat ja huonekalut, mutta oli siellä paljon muutakin nähtävää. Ihastuin kovasti näihin pieniin jakkaroihin joissa on betonista tehty istuin ja puiset jalat. Tuon tyyppinen olisi ihana myös baarijakkarana.
 
En millään muista minkä firman nämä  julisteet/kortit olivat. Jos joku tietää niin kerrothan minulle, tuolla pisteellä oli paljon kauniita kuvia joita kaipailisin omaankin kotiini. 
Polkka jamin pisteellä oli myös suoloisia kortteja, ihan postikorteiksi tai vaikka kehyksiin lastenhuoneeseen.

Kaikenkaikkiaan mukavat messut ja muutamaa ideaa rikkaampana kotiin. Pari ostostakin tuli tehtyä. Ennen bussin lähtöä kulutin vielä aikaani kaupungilla ja kävin ostamassa pikkuiselle tuliaisia. Hienosti selvisin reissuta yksin, huomioiden sen että käyn todella harvoin Helsingissä ja ei hajuakaan miten siellä käytetään julkisia. Eksyinkin vain kerran kun karttapalvelu lakkasi toimimasta!

Onko muita messuilijoita?

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti