perjantai 26. syyskuuta 2014

Tekemistä, sitä riittää

Me ollaan koko viikko elelty ihan normaalia arkea Adan kanssa. Tomas on ollut töissä ja me tytön kanssa kotosalla. Flunssa alkaa helpottaa ja olen päässyt salillekin muutaman kerran tällä viikolla. Meillä on taas kerääntynyt paljon hommia, tai oikeastaan aloitamme kokoajan jotain uutta ja pakkohan ne sitten on tehdä valmiiksi,joten joka ilta on ollut puuhaa täynnä.

 Tänään vietin koko päivän yksin kotona. Ada meni hoitoon jotta sain työt tehtyä. Tein pari maalaus urakkaa ja järjestelin paikkoja. Ihan kiva että saa välillä keskittyä rauhassa niihin hommiin mitä on tehtävänä. Adan kanssa kuitenkin pääosin keskitytään hänen leikkeihin eikä omia juttuja tahdo edes aloittaa. Pidän sunnuntaina sisustuskutsut kotonani joten oli kiva saada keskeneräiset ja uudet jutut valmiiksi. Niistä myöhemmin lisää, tässä kuitenkin pientä vinkkiä ;)
T lähti hakemaan puukuormaa ja minä kävin sillävälin tekemässä jalkatreenin salilla,ja voi olla että huomenna ei kävellä. Loppulämmöt saankin sopivasti puita kantaessa. Illalla odotteleekin irtokarkit ja vain elämää.

Mukavaa viikonloppua jokaiselle <3 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti