torstai 11. syyskuuta 2014

Leivontaa ja treeniä


Eilen iski tekemisen puute keskellä päivää ja innostuin hääräilemään keittiössä oikein kunnolla. Adan ulkoilun ja välipalan jälkeen aloimme hommiin.  Leivoin ison satsin valkosipuli sämpylöitä, osan kuorrutin pellavan- ja seesaminsiemenillä, loput tein ihan tavallisia. Ihan huippu hyviä! Uuni kun oli valmiiksi päällä, tein vielä pikaisesti vuokaleipää. Ne menivätkin suoraan pakkaseen.
Leipien jälkeen vuorossa oli itsetehdyt proteiinipatukat. Yleensä minulla on kaapissa aina varalta patukoita, jos makean nälkä yllättää, ja niitä on helppo ottaa myös evääksi. Tälläkertaa ne oli päässyt loppumaan ja päätin koittaa tehdä itse kun kerrankin oli sopivat ainekset kaapissa.
Patukoihin laitoin: maapähkinävoita, taateleita, cashewpähkinöitä, paahdettuja auringonkukansiemeniä, hunajaa, suklaan makuista proteiinijauhetta. Todella maistuvia ja terveellisiä nämäkin. Voittaa kyllä valmiit patukat mennen tullen.
Illalla käytiin Adan kanssa taas pyörälenkillä ja kävin vielä sen jälkeen tekemässä treenin tuossa meidän mini punttiksella joka on taloyhtiön tiloissa. Ihanaa kun flunssa on vihdoin selätetty ja pääsee taas kunnolla treenailemaan.


Laura



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti