torstai 11. joulukuuta 2014

Vaaleanpunainen peplumjakku

Pakko tulla hehkuttamaan ,kun löysin mielestäni oikein kauniin ja tyylikkään peplum-helmaisen jakun Vilasta. Etsin vähän parempaa jakkua, mutta kuitenkin rentoa jota voi käyttää sekä juhlallisemmissa menoissa, mutta myös ihan arkena asioilla käydessä. Yksi asia yllätti myös ostajan täysin, nimittäin värivalinta. Vaaleanpunainen väri ei nykyään tule ihan ensimmäisenä mieleen vaatteita ostellessa, mutta tälläkertaa ajattelin sen olevan hyvä valinta. Pukeudun aina niin tummaan, joten pientä väriä saakin olla. Ja tuo on kuitenkin todella hempeän vaalenpunainen eikä ihan silmille hyppivä. En saanut kuvaajaa hätiin, joten nappasin itse peilinkautta pari kuvaa. Ehkä saan tästä jakusta vielä kunnon kuvat joskus tositoimissa!



Mitäs pidätte? Liian tyttömäinen vai ihan tyylikäs? :)

Laura


2 kommenttia:

  1. Tosi ihana malli, olikos muita värejä tarjolla? Vaaleanpunainen on ihana sävy ja raikastaa kivasti tummia vaatteita, mutta se ei oikein tunnu mulle sopivalta...

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykkään tuosta mallista, ei liian peplum! :) Tarjolla oli myös mustaa ja harmaata, melkein harkitsen saman jakun ostamista vielä eri värissä !

    VastaaPoista