torstai 18. joulukuuta 2014

Pikkuisten pikkujoulutVietimme tiistai-iltana pienimuotoisia pikkujouluja täällä meidän luona. Mukana kemuissa olivat sekä aikuiset, että lapset. Ohjelmassa oli tietysti herkuttelua ja jutustelua. Oli kiva nähdä ystäviä, kun viime kerrasta ehti vierähtää jo tovi. Lapsetkaan eivät jostain syystä kauan viihtyneet herkkupöydässä vaan touhusivat keskenään lattialla. 
Tarjolla oli lumihiutale pipareita, glögi-juustokakkua, mariannepusuja, ja joulutorttuja. Suolaista en tällä kertaa leiponut,vaan tarjosin vain sipsejä. Kahvin päälle hörppäsimme vielä glögitkin, kyllä huomaa että joulusyöpöttelyt on nyt aloitettu.


 Ostimme myös pienet joulupaketit ja jokainen lapsi sai valita niistä yhden. Yksi pikkuinen oli valitettavasti kuumeisena kotona, mutta onneksi tonttu muisti häntäkin. Kaikki saivat varmasti mieluiset lahjat. Ada sai plaston astiaston ja sillä onkin nyt leikitty aika tiuhaan tiistan jälkeen.

Sellaiset pikkujoulut meillä, taas niin kivat. On onni että ollaan lasten kautta löydetty noin hyvä porukka, sekä aikuiset, että lapset tulevat hyvin juttuun! :) Nyt lähden jatkamaan joulutohinoita, ei enää montapäivää aattoon.

Hauskaa torstaita!

Laura

2 kommenttia:

  1. Oli taas niin kiva ilta ja mitä parhaimmat tarjoilut, kiitos :) Mustakin on ihan loistavaa, että ollaan löydetty näin kiva tiimi lasten kautta. Olen aika onnekas, harvalla osuu yhtä hyvät tyypit samaan valmennusryhmään! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos itselles! Ja aivan totta, meillä kävi tuuri! :)

    VastaaPoista