perjantai 5. joulukuuta 2014

Itsetehty joulukalenteri

Monessa blogissa on lähiaikoina näkynyt mitä hienompia joulukalentereja perheen pienimmille. Minusta itsetehty kalenteri on paljon hauskempi ja persoonallisempi, mitä ne kaupan perus suklaakalenterit. Ja saahan sitä tehdessä taas näperrellä rauhassa ja fiilistellä joulua. Toki meidän tyttö on vielä niin pieni ettei välttämättä ota vielä niin paljon huumaa tuosta kalenterista, mutta minä otan! Ja kyllä hän jokapäivä juoksee kalenterin luo kun siitä mainitsen ja innoissaan on jo avaamassa pussukkaa.

Itse päädyin tekemään kalenterin pienistä paperipusseista ja juuttinarusta. Maalasin pusseihin akryyliväreillä numerot, ja muutamaan pussiin painoin tähden kuvat. Sitten vain pienet lahjat pussiin ja juuttinaruun roikkumaan. Pussien sisältä löytyy mm. rusinoita,pikku muumeja, pipareita, piparkakku muotteja ja muuta pientä kivaa. Pussit kiinnitin pienillä tarroilla kiinni.

Muutamasta pussukasta puuttuu vielä sisältö, mutta ajattelin täyttää loput pikkuhiljaa. Varmasti lisäilen myös pieniä koristeita kalenteriin sitä mukaan kun se tyhjenee, muuten näyttää pelkät narut aika tylsältä.

Onko siellä kalenteri askartelijoita?

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva kalenteri! :) Meillä on ihan perinteinen suklaakalenteri Karkilla, kiireinen ja laiska äiti ei jaksanut väsätä mitään näin hienoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! On kyllä hauskaa kun saa itse piilotella sinne kaikennäköistä. En muuten tarkoittanut että niissä kaupan kalentereissa mitään vikaa on, mä vaan tykkään näperrellä aina kaikkea! :)

      Poista