keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Ruusukepipo tehtailua

Onpa taas vierähtänyt kirjotuksista aikaa. Kuulumisistakin voisin kirjoitella, mutta oikeastaan ne jäävät aika lyhyeen ja yritän pitää blogin melko positiivisena niin en viitsi kaikista vaivoista tänne rutista. Me ollaan elelty vaan rauhallista koti elämää enemmän tai vähemmän pinnat kireällä. Mulla vaivaa edelleen selkä ja toinen osapuoli on edelleen sairaslomalla sen sirkkeli episodin jälkeen. Kyllä nyt koetellaan, mutta kevättä kohti niin mielikin piristyy, ihanaa kun alkaa olla niin valoisaa!
Kävin pikkuisen kangaskaupoilla ja tein pitkästäaikaa trikoopipoja. Niitä tulikin tehtyä aikamoinen määrä ja muutama onkin jo löytänyt uuden omistajan. Löysin aika herkullisen värisiä kankaita, sopivat paremmin kuin hyvin kevääseen. Käytin taas samaa pipo-ohjetta kuin tässäkin aikaisemmin tehdyssä pipossa.Ruusukkeeseen löysin helpon ja selkeän ohjeen täältä .
Pipojen duunailu on kivaa ajanvietettä ja niitä tulee aika nopeasti iso määrä jos rauhassa saa tehdä. Ompelukone suriseekin aina tytön päikkäreillä tai hänen mentyä iltaunille. Hänen hereillä ollessa ei voi kuvitellakkaan tekevänsä omia juttuja. Tyttö sai kuitenkin toimia taas mallinukkena. On nuo aika suloisia, vai mitä! :)


Laura4 kommenttia: