tiistai 27. tammikuuta 2015

Kevättä kohti

Pikkuhiljaa kevät hiipii kotiin. Heti kun vuosi vaihtuu, vaihtuu myös kevät vaihde päälle,ainakin minulla. Kaikki joulujutut pois ja kohti valoisaa kevättä, mutta maltilla. Väriä kotiin tuodaan taas kukkasilla ja tyynyillä. Värisävyinä luultavasti käytän vaaleita pastellisävyjä, vaaleanpunaista ja mintunvihreää. Olen myös alkanut lämmetä eri sinisen sävyille joten ehkä hankintalistallani on taas muutama tyynynpäällinen. Saas nähdä!
Pikkuhiljaa hyvää tulee ja talvisia juttuja saa vielä vähän käyttää. Kynttilöitä polttelenkin pitkälle kevääseen ja taljat tuovat myös kivaa lämpöä kotiin, ilman että näyttää liian tunkkaiselta. Tauluihin vaihdoin jo vähän värikkäämpiä kuvia, mutta unohdin tietysti kuvata ne. Edelleen kaipailen niihin jotain kivoja printtejä vanhojen ikea kuvien tilalle. Tulppaanikimppuja on myös tullut osteltua jo muutamat tänävuonna.
Eteisen penkille on palannut riihimäen Ihanne malja ja havujen tilalle krysanteemi kimppu. Eteinen kaipailee myös uutta mattoa. Siihen hankkimani raitamatto on liian paksu ja talvisin väliovi on kylmyyden takia pidettävä kiinni. Ratkaisuksi tähän ongelmaan päätimme testaita pyöreää mattoa, mutta se on vielä tekeillä, joten katsotaan miten käy.
Tuo talja on muuten vanhemmiltani lainassa. Sitä on käytetty lämmikkeenä tytön rattaissa ja pulkkailuissa. Minusta se sopii myös kivasti tuohon penkin päälle ja se on helppo napata aina tarvittaessa mukaan. Tällaisia juttuja yläkerrassa ja eteisessä.
A

Joko te laitatte kotia kevät kuntoon?

Laura












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti