perjantai 16. tammikuuta 2015

Pienet pinnatuolit


Vihdoinkin löysin etsimäni tuolit tytön huoneeseen. Nyt kun piirustuspöytä alkaa olla ajankohtainen niin pitihän sitävarten etsiä myös tuolit. Halusin ehdottomasti vanhanaikaiset pinnatuolit, mutta en ollut valmis niistä montaa kymppiä maksamaan joten ei ollut ihan helppo homma niiden etsiminen. Selailin tori.fi sivustoa pitkin syksyä, mutta ei millään tärpännyt. Joko tuolit olivat liian kalliit tai liian kaukana, ja postitus ei onnistunut. No nyt kuitenkin olen kotiuttanut kaksi suloista pinnatuolia ja vieläpä aika edulliseen hintaan. Ne ovat käytettyjä, mutta pääosin hyväkuntoisia. Taidan sutia niihin yhden kerroksen valkoista maalia, mutta ei sen suurempia muutoksia. Pöytää ei ole vielä hankittuna, mutta sen metsästämiseen en aio käyttää näin paljon aikaa, mitä tuoleihin. Voi olla että hankitaan ihan se perus ikean Lack pöytä. Niitäkin on ihan kivoissa väreissä. Voi jopa olla etten tälläkertaa osta valkoista, mutten lupaa mitään ;) 

Laura

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat tuolit! Hyvää kannattaa odottaa ja metsästääkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pidän kyllä itsekin kovasti tuoleista. Onneksi maltoin odotella :)

   Poista
 2. Voi kun ihanat tuolit, kyllä noiden eteen kannatti nähdä vaivaa (ja aikaa;)

  Niissä lack pöydissä on kyllä nykyisin suloisia värejä, pastellinsävyistä minttu ja haalea vpunainen kyllä toimisivat lastenhuoneessa tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kannatti! On ne kyllä kivat! Itseasiassa olin ajatellut sitä mintunvihreää väripilkuksi, mutta katsotaan rohkenenko ;)

   Poista