torstai 8. tammikuuta 2015

Nojatuoli pohdintaa

Olohuoneen sisustus on edelleen kesken ja paljon on kohtia, mitkä ei miellytä ja mieli erilaisten sisustusratkaisujen suhteen ehtii muuttua monesti päivässä. 

Yksi asia mikä olohuoneestamme puuttuu on kunnon nojatuoli. Meillähän on olkkarissa ainoastaan kolmen istuttava sohva ja rahi, jotka ostettiin sillä perusteella että huonekalujen järjestystä on helpompi vaihtaa ja vaihtoehtoja on enemmän kun esimerkiksi divaanin tai kulmasohvan kanssa. Tarvetta siis löhötuolille löytyy.

Tällähetkellä Hayn nojatuoli on olohuoneessa, ja itse olisin valmis ostamaan sille samanlaisen kaverin, mutta tämä tuoli ei täytä niitä löhöily kriteereitä, joten saa luultavasti siirtyä takaisin tytön huoneeseen, jonne se alunperin ostettiin.

Tämä nojatuoliasia on vasta harkinta asteella, ja pitää pyöritellä mielessä erilaisia vaihtoehtoja. Nykyään olen oppinut harkitsemaan pidempään ja ostopäätös tehdään vasta kun ollaan varmoja, ja ollaan siihen asti ennemmin ilman tuolia. Itse toivoisin pientä ja siroa, jossa olisi kuitenkin hyvä lekotella. Olkkari on niin iso että sinne mahtuisi hyvin kaksi pienempää tuolia, ja silti tuskin näyttäisi liian täydeltä. Tai sitten yksi vähän muhkeampi tuoli.

Materiaali ja väri on vielä harkinnassa. Luultavasti kuitenkin jotain vaaleaa, mahd. nahkaa. Jos tuoli on kangasta, niin valkoinen ei ole paras vaihtoehto. Myöskään en ole poissulkenut vanhan nojatuolin tuunaamista. Tässä muutama vaihtoehto, jotka omaa silmääni miellyttävät, mutta mukavuudesta ei vielä tietoa. Kuvissa näkyvillä tuoleilla on aikamoisia hintaeroja, mutta niinhän se on että laatu maksaa, ja halvemmalla pääsee jos käy ikeassa.
1. Adean  Lin tuoli
2. Furninova Austin-nojatuoli
3. Ikean Karlstad-tuoli
4. Furninova Revir-tuoli
Kertokaahan millaisia istumaratkaisuja teidän olkkarissa onJa hyvistä nojatuoleista saa vinkata.

Laura

2 kommenttia:

  1. Nää on kaikki tosi kauniita ja sopeis hyvin teidän olohuoneen tyyliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Asia on ihan mietintä asteella vielä, mutta jotain ton tyylistä :)

      Poista