keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Ipanahipat

Viime lauantai taisi olla viime viikon odotetuin päivä. Mieli tekisi sanoa sekä äidillä että tyttärellä, mutta tyttö nyt ei kauheasti vielä osannut odottaa. ;) Herätyskello soi aikaisin aamulla ja aamiaisen jälkeen suunnattiin Turun Logomoon ,jossa järjestettiin ensikertaa ipanahipat. Nappasimme matkalta mukaan myös Lauran ja Karkin, jotka meille tästä tapahtumasta vinkkasivat. Tapahtuma oli siis musiikki painotteinen lasten festari jossa ohjelmaa riitti ihan pikkuisista kouluikäisiin asti. 
Päivän aikana katsastettiin mm. Muumit, Kengurumeininki ja Mimi ja Kuku. Lisäksi tapahtumassa oli paljon muutakin aktiviteettia, kuten loruhetkiä ja vauvajumppaa. Pikkuiset eivät kuitenkaan jaksaneet kovinkaan kauaa pysyä paikallaan näissä rauhallisemmissa jutuissa, joten aina kun ei ollut ohjelmaa, viihdyimme puuhapaikassa. Sielläkin Adaa sai vähän väliä hakea sählymaalin edestä tai keilaradalta pois, koska hän tykkäsi enemmän karkailla kun leikkiä.
Nä kaverukset on niin söpöjä
Puolen päivän maissa alkoi jo nälkä ja väsymys iskeä sekä lapsiin että äiteihin. Meillä oli rattaat mukana joten reippailimme viereiselle Abc:lle lounaalle ja tytöt saivat nukkua pienet päikkärit. Molemmat sammuivatkin jo heti alkumatkasta. Me saatiin rauhassa syödä ja juoda vielä kahvia ennen kun tytöt heräilivät.
Parin tunnin tauon jälkeen kiiruhdimme vielä takaisin logomoon muumeja katsomaan. Loppuaika menikin sitten samaisessa leikkipaikassa kun aikaisemminkin ja siellä tytöt viihtyivät kyllä hyvin. Adakin oli varmaan sen verran väsynyt että jaksoi jopa hetken kuunnella loruja ja muutenkin pysyä pienten leikkialueella. Paperipussien heittely oli aika hitti koko loppuajan.
Tosi kiva päivä vietettiin porukalla ja kaikki nautittiin tunnelmasta, vaikkakin päivä oli myös raskas. Alueella ei saanut käyttää rattaita, joten aika juoksemista se oli noiden pienten kanssa. Ada nautti kyllä päivästä ja parasta on tietysti katsoa kun omalla lapsella on niin iloinen meininki. Alku meni vähän itkeskellen,(luulen että johtui kovasta melusta ja suuresta ihmislaumasta) mutta alkujärkytyksen jälkeen hän jo jammaili innoissaan. Ensivuonna varmasti lapset saavat jo enemmän irti ja meillä aikuisillakin on iisimpää.

Oliko muita hippailemassa?

LauraEi kommentteja:

Lähetä kommentti