tiistai 17. maaliskuuta 2015

Vee Speersin juliste


Alakerran lipaston päälle on ilmestynyt jotakin uutta. Nimittäin uusi taulu.  Samaisia julisteita näkyy paljon blogeissa, mutta itse törmäsin näihin vasta ystäväni kautta, ja ihastuin. Vee Speersin julisteet ovat osa aika rankkojakin, mutta valikoimista löytyy kuvia myös herkemmille silmille. Itse punnitsin kahden julisteen välillä ja päädyin lopulta tähän mekkotyttöön, koska halusin myös vähän väriä alakertaan ja toinen ehdokas olisi ollut pääosin valkoinen. 
  
Olin aikeissa ostaa vaaleaa puuta olevat kehykset, mutta kun vartavasten niitä lähdin ostamaan, olivat ne loppu. Aluksi ajattelin mustan hukkuvan liikaa seinän väriin, mutta päätin kuitenkin ostaa kehykset ja nyt kun katsoo niin ehkä se puunsävy olisi ollutkin liikaa.
Oma julisteeni on tilattu täältä. Ystäväni hoiti meidän tilauksen, mutta käsittääkseni tilaaminen on melko helppoa ja julisteet tulivat viikon sisällä tilaamisesta. Mielestäni tuo juliste sopii upeasti tuohon mustaan seinään ja näyttää raikkaalta. Katsotaan jääkö taulu nojaamaan seinään vai nostetaanko se seinälle, jolloin se tarvitsee ehdottomasti kaverin ;) Uskon että Vee Speersin julisteet jakavat paljon mielipiteitä ja niistä joko tykkää tai ei.
 Mitä mieltä siellä ollaan? 

Laura





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti