keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Diy pallovalotKuvat kertovatkin jo kaiken. Erilaiset pallovalot ovat tulleet monelle tutuksi lähivuosina, ja itsekin omistan yhdet sellaiset. Monihan on tehnyt näitä itse ja koska pidän kaikenlaisista pikku projekteista, oli minunkin pakko kokeilla. Palloihin tarvittiin erivärisiä lankoja, liimaa, vettä ja vesi-ilmapalloja. Pitkä langanpätkä kastettiin vesi/liima seokseen ja kieputettiin puhalletun ilmapallon ympärille.  Annoin kuivua n. vuorokauden pyykkinarulla ja puhkaisin ilmapallot. Kiinnitin pallot ohuella langalla vanhoihin jouluvaloihin ja valmista tuli. Valoissa on vanhaa roosaa jota löytyy myös tytön huoneesta, joten saattaa olla että valot löytävät paikkansa sieltä. Tällähetkellä ne koristavat yläkertaa,mutta sinne sopisi paremmin täysin valkoiset pallot. Kaikenkaikkiaan kuitenkin onnistunut kokeilu ja lopputulos mielestäni aikas kiva.

Iskeekö teihin pallovalot vai ovatko ne jo ihan out?

Laura 

5 kommenttia:

 1. Kauniit pallovalot! :) Olisin laittanut s-postia, mutten löytänyt osoitettasi blogistasi. Laittaisitko mulle osoitetietosi ja valitsemasi julisteen osoitteeseen heijastumia@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Luulin että mulla olis osoite näkyvissä.Joo laitan sulle mahd. pian viestiä kun saan päätettyä julisteen! :)

   Poista
 2. Ihan mielettömän hienot! Meiltä löytyy vaan niitä Happy lightseja, itse tehdyt olisi kyllä paljon paljon kivemmat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Onnistui kyllä ihan hyvin ja helpot tehdä! Sitten vaan askartelemaan!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista