maanantai 2. maaliskuuta 2015

Irtiotto

Hei, pitkästä aikaa! Viime keskiviikkona tiedossa oli jotain kivaa. Nousin bussiin aamu kasilta ja suuntasin vanhan luokkakaverin kanssa Helsinkiin katsomaan yhteistä ystäväämme ja hänen pientä vauvaa. Tiedossa oli pari päivää rentoa meininkiä ilman aikatauluja ja kiireitä, ihanaa!
Ensimmäinen päivä kului kaupungilla kierrellen ja kahviloissa istuskellen. Aamukahvit nautimme Fazerin kahvilassa ja pienten shoppailujen jälkeen lounastimme Picnicissä. Itse söin superhyvää uuniperunaa kahdella täytteellä. Kuva ei ole kovin herkullinen, mutta ateria sitäkin herkullisempi ja täyttävä, suosittelen! Loppupäivän hengailimme vain kotosalla ja vaihdoimme kuulumisia samalla herkutellen ja vauvaa sylitellen.
Yö meni vähän valvoessa, joten aamulla saimme nukkua melkein puoleenpäivään asti. Tällaista ei olekkaan käynyt aikoihin, mutta teki kyllä hyvää. Joka viikko pitäisi olla vähintään yksi aamu jolloin saisi nukkua niin pitkään kun unta riittää. Autoin myös ristiäsherkkujen leipomisessa ja saatiin jopa muutama onnistunut macaron-leivos tehtyä. Ennen bussin lähtöä kiertelimme vielä hetken kaupungilla ja sitten olikin jo aika sanoa heipat.
Tytölle pieniä tuliaisia
Olin todellakin pienen irtioton tarpeessa ja hetkeksi kun lähtee kotoa pois saa nollattua päänsä ja kerättyä taas voimia arkeen. Vaikka reissu olikin kaikin puolin mukava, oli silti ihana taas palata oman prinsessan luokse.

Ja hei, käykäähän osallistumassa Heijastumia-blogin arvontaan. Voit voittaa ihania walldesing julisteita.

Mukavaa viikkoa!

Laura

2 kommenttia:

  1. Ihan parhaita tuollaiset pienet irtiotot arjesta, vaikka ikävähän senkin aikana jo tulee.. mutta sitten toisaalta jaksaa taas ihan uudella tavalla pyörittää sitä arkea. Kiitos, kun linkkasit arvonnasta tänne blogiisi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Joskus tekee ihan hyvää lähteä hetkeksi tuulettumaan :) Kiva arvonta, toivotaan että arpaonni suosii!

      Poista