torstai 14. toukokuuta 2015

Klaffipiirongin uusi ilme

Olin perheeni kanssa tässä lähiaikoina elämäni ensimmäistä kertaa huutokaupassa. Isäni kiertelee sillointällöin huutokaupoissa ja keräilee kaikennäköistä vanhaa tavaraa. Itsekin pidän kovasti vanhasta tavarasta, ja sisustuksessa tykkäänkin yhdistellä sekä uutta että vanhaa. Huutokohteet nähtyäni iskin silmäni pieneen klaffipiironkiin, joka oli jo elämää nähnyt ja vaati pientä kunnostusta. Ennustettiin hinnan nousevan melko korkeaksi ja olin jo varma että piironki jää haaveeksi. Jostain kumman syystä innokkaita huutajia ei löytyny, ja isäni huusi tämän minulle 12 eurolla! Aivan käsittämättömän halpa, ja meinasin haljeta onnesta!

  Piironki sai jo viime viikolla uuden maalipinnan, mutta kaipailee vielä pientä fiksausta jotta on toimivampi käytössä. Päätin maalata sen mustaksi, koska valkoisia huonekaluja meillä jo riittää ja onhan tuo aika ryhdikkään näköinen olohuoneessamme.

Minulla on jo pidemmän aikaa ollut mielessä hankkia senkki/kaapisto olohuoneeseen, jotta tilaa saisi vähän jaettua. Onhan avaruus olohuoneessa ihanaa, mutta tämänhetkinen järjestys tuntui ehkä liiankin kolkolta ja siirtämällä sohvaa keskelle huonetta, tilasta tuli paljon kodikkaampi. Näin ollen piironki löysi paikkansa sohvan entiseltä paikalta.

Nyt alkaakin uuden nurkkauksen sisustaminen. Päätin ottaa vanhan taulukollaasin kokonaan pois ja keksin jotain uutta tilalle. Myös pitkään ostoslistalla ollut jalkalamppu olisi nyt ajankohtainen. Hankintalistat ja to do-listat vaan kasvavat, toivottavasti joskus tulee jotain valmista!

Laura

4 kommenttia:

 1. Tästä tuli niiiiin hieno, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos kovasti! Mäkin tykkään :) ja taas hyvä esimerkki miten voi saada edullisesti jotain "uutta".

   Poista
 2. Ihana piironki, ja komee mustana!!

  Olit laittanut mun blogiin kiinnostuksen kahvilatuoleista, laitappa mulle meiliä (jasmiinakk@gmail.com) jos vielä innostaa! Niitä on 4 pölyttymässä tuola varasossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Ja kyllä olisin kovin kiinnostunut! ❤Laitan sulle meiliä!

   Poista