perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pääsiäisterveiset ja uusi taulu


Tervehdys ja mukavaa pitkäperjantaita! Ensimmäisenä haluan taas hehkuttaa hyvää arpaonneani. Voitin muutama viikko sitten Heijastumia-blogin arvonnassa ja palkinnoksi sain valita Walldesign-verkkokaupasta yhden vapaavalintaisen julisteen. Valinnanvaraa oli paljon, mutta päädyin lopulta yksinkertaiseen mustavalkoiseen Positive thought julisteeseen. Olen ennenkin selaillut kyseisen nettikaupan tuotteita, joten voitto oli todella mieluinen! Taulu löysi paikkansa olohuoneen seinähyllyltä.
 Ajattelin jakaa teille muutamia kuvia meidän pääsiäiskoristeista, joita on kylläkin hyvin vähän. Jo viime viikolla kylvettiin tytön kanssa rairuohoa ja koristeltiin pajunoksia kotoa löytyneillä tarvikkeilla. Rairuohon kylvämisestä tyttökin innoistui, mutta lopulta se olin minä joka niitä höyheniä niihin oksiin liimaili. No, ajatushan on tärkein. Ostin myös herkullisen värisiä pääsiäismunia, jotka sopivat ihanasti sisustukseenkin ;)
Meillä on koko viikko sairasteltu mahatautia, omaa vuoroani odottellen. Toistaiseksi ainoastaan perheen pienin on ollut sairaana, mutta luulisi että koko perhe käy läpi saman. Taudin takia koko pääsiäinen on ilman suunnitelmia, mutta oikeastaan on ihanaa vain lepäillä, oleskella kotona ja touhuilla kaikkea pientä. 

Mukavaa ja rauhallista pääsiäistä!

Laura

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että juliste oli mieluinen! Tosi kivan julisteen valitsitkin :) Mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todella mieluinen, kiitos! Hyvää pääsiäistä myös sinulle! :)

      Poista