maanantai 13. huhtikuuta 2015

Diy clipboard

Samalla kun aloin rakentelemaan tuota meidän työpistettä, oli minulla ajatuksissa muutama juttu mitä sinne haluaisin. Muistitaulu/clipboard on ollut mielessäni jo pitkään, en vain ole saanut aikaiseksi tehdä sellaista, vaikka tarvittavat materiaalitkin löytyi jo kotoa. Tai ainakin melkein kaikki. 
Ensimmäisenä kävin siskoni talolla katsomassa, josko sieltä löytyisi raksalta jääneitä levyjä tms. ja löytyihän sieltä. Ja kätevänä siskoni sahasi levyt vielä oikeaan mittaansa, joten eihän minulle jäänyt muuta kuin levyjen päällystäminen.
 Toisen taulun päällystin "marmori" dc-fixillä, jota meillä oli kotona valmiina. Koska puun pinta oli epätasainen, ei dc-fix ollut paras mahdollinen vaihtoehto päällystämiseen, mutta tarpeeksi nätti minun makuuni. Toisen taulun maalasin kaapista löytyneellä mustalla maalilla.  
 Hopeiset klipsit olen joskus ostanut jemmaan muovitukusta. Tässä kohtaa joku saattaa nyt puuttua peliin, nimittäin kiinnitin klipsit pikaliimalla! En vain keksinyt parempaa ideaa siinä vaiheessa, kun taulut oli saatava valmiiksi heti. No,hyvin ovat pysyneet ja eiköhän se korjaaminenkin suju aika vaivatta jos pääsevät irtoamaan.
Ja tällaisilta näyttää valmiit taulut. Toisessa komeilee jo Valkoinen Harmaja-blogista tulostettu kalenteri, ja toinen toimii muistitauluna. Super kätevät, edulliset ja aika nätitkin vielä!
Vai mitä mieltä olette?

Laura

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat! Kiitos ideasta. Tätä pitää kyllä kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva että sait vinkkiä näistä :) Taulut ovat helppo ja edullinen toteuttaa!

      Poista