lauantai 13. kesäkuuta 2015

Uutuuksia olohuoneeseen

Tervehdys sairastuvalta! Blogissa olen ollut asiasta melkoisen hiljainen, mutta toivun parhaillaan selkäleikkauksesta. Viime syksynä valittelinkin jo kovia selkäkipuja ja vasta nyt sain siihen apua, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Leikkaus tehtiin kolme päivää sitten ja kotiuduin eilen. Tai siis kotiuduin tänne vanhempieni luokse, sillä täällä on saatavilla sekä lastenhoitoon apua, että itselle apua. Parin viikon kuluttua alkaa miehen loma, joten katsotaan jos jollain konstilla pääsisi viettämään kesää myös kotiin, mutta alkukesä levätään nyt täällä.
Aikaisemmin teinkin postausta, jossa pohdiskelin olohuoneeseen tulevaa lattiavalaisinta. Päädyin tilaamaan jotexilta, mielestäni todella nätin ja simppelin, mattamustan valaisimen.
Samalla tilasin Desenio verkkokaupasta kaksi uutta julistetta.
 Valitsin kaksi melko yksinkertaista ja pelkistettyä julistetta ja julisteet saivat ympärilleen mustat kehykset. Tilasin muuten ensimmäistä kertaa desenio-nettikaupasta ja täytyy sanoa että melko laaja valikoima ja kaiken lisäksi nopea toimitus, suosittelen! 
Nyt olohuoneen nurkkaus on tälläerää valmis ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Edelleen hehkutan miten upea löytö tuo piironki oli, ja sen ympärille sai kivasti rakennettua yksinkertaisen ja nätin kokonaisuuden. Olohuone näyttää niin paljon kodikkaammalta kun tila on jaettu, tässähän iskee jo vähän koti-ikävä!

Mitäs te pidätte uudesta ilmeestä?

Laura7 kommenttia:

 1. Oikein hyvää paranemisaikaa sinne! Olohuone näyttää ihanalta jaettuna, tosi kaunis tuo piironki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, Päivä päivältä parempi olo! Piironki oli kyllä huippulöytö ja aika kivasti sopii tuonne olkkariin. :)

   Poista
 2. Näyttää tosi hyvältä! Piironki on ihana :) Ja tsemppiä paranemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja kiitos myös tsempeistä, kyllä tämä tästä :)

   Poista
 3. Tykkään, ihana kokonaisuus! :) Ja parane pian!

  VastaaPoista